TG blog

The 3100 sft built-up residence was designed for Mr. Robert, an internal auditor in Mercedes-Benz. The site was located in Pallikaranai, Chennai. The Client had visited multiple designers before coming to TG Architects. He did not find the design he had hoped until then. The Architect at TG designed in such a way that clients immediately approved the design. The client was pleasantly surprised by such a possibility. The residence has unimaginable room sizes in relation to its plot size of 1200 sft. The design was remarkably unique. The exterior was functionally designed to meet the client's needs.

The ground floor is a single bedroom studio. The covered parking has also been planned on the ground floor. The 2BHK was designed to be accommodated on the first and second floor, with living dining and kitchen with a bedroom on the first floor and the master bedroom with attached terrace garden on the second floor which could be accessed only by the residents. The penthouse style spaces on the second floor come with all the latest amenities and an exclusive terrace garden.